Joost kijkt uit naar de ABCDate-avonden


Waarom ben je lid geworden van ABCDate?

“Ik wil een relatie en zat op allerlei datingsites. Maar dat werkte niet. Ik kreeg nooit een reactie. Toen vertelde mijn begeleidster over ABCDate en ben ik daar op gegaan.”

Ben je weleens naar een activiteit van ABCDate geweest?

“Ik ben naar een avond van ABCDate geweest. Ik was een halve seconde binnen en toen kwam er al gelijk iemand op me af. Wat is dit nou weer?!, dacht ik. Ook kwam ik drie mensen van school van vroeger tegen. Hé, wie loopt daar, die ken ik! dacht ik. We hadden elkaar al meer dan 24 jaar niet gezien. Op de avond hebben we gezellig een praatje gemaakt.”

Hoe vind je het op ABCDate?

“Op de ABCDate avond zijn er mensen die je helpen om contact te maken. Ik vind de vragenkaartjes heel leuk. Door die kaartjes kun je vertellen wat je zoekt en hoe je je over iets voelt. Je kunt er serieuze gesprekken met mensen hebben.”

Wat zijn je hobby’s?

“Ik zeil graag. Vorig jaar deed ik mee aan de Special Olympics. Ik won de tweede prijs. Over zes jaar doe ik weer mee. Dan is de wedstrijd in Australie. Ook ga ik graag naar het café en kijk ik voetbal. En ik luister graag naar jazzmuziek.”

Wat zoek je op ABCDate?

“Ik wil graag een relatie. Ik vind het fijn dat je voor elkaar zorgt. Dat je samen dingen doet. Ik vind het romantisch om met z’n tweeën te zijn. Samen wat drinken, samen douchen, samen slapen. Lekker op de bank saampjes of iets leuks doen. Dat is mijn plaatje. Ik weet precies wat ik wil!”

Ben je lid van ABCDate? Woon je in de buurt van Rotterdam Schiebroek? En vind je Joost een leuke man? Zoek hem dan op op de website. En stuur Joost een berichtje!

Jan en Natascha zijn dolgelukkig met elkaar!