Ontmoeten én bewegen bij ABCDate!


Onze deelnemers gingen naar een supergezellige ABCDate-avond bij zorgorganisatie Siza.

Het was alleen een beetje anders dan normaal. Want er waren deze keer allerlei sportieve activiteiten!

Jordy en Joost van Siza hadden een sportieve invulling aan de avond gegeven. Samen met de contactcoaches Andrea en Merel van ABCDate.

Ook waren vrijwilligers van Siza aanwezig om de avond te ondersteunen waar dat nodig was.

Zij zorgden ervoor dat iedereen op hun gemak was en dat mensen tussen het bewegen door goed contact met elkaar konden maken.

Bewegen en praten

Vanaf het moment dat iedereen binnenkwam, ontstonden er meteen leuke gesprekken. Iedereen voelde zich welkom en er hing een gezellige sfeer.

We begonnen met een gezamenlijke opening waarbij iedereen zijn spieren lekker opwarmde, en zo kon iedereen gelijk even kennismaken met elkaar.Escaperoom

Halverwege de avond deden we de Escaperoom. Natuurlijk was er ook tijd om op adem te komen en samen een drankje te drinken. Iedereen was lekker aan het bewegen en er was nog genoeg tijd om met elkaar te kletsen en nieuwe mensen te ontmoeten.Allemaal winnaars

Het einde van de avond werd met z'n allen afgesloten. Iedereen was een winnaar! Er werd een erehaag gevormd en alle deelnemers mochten erdoorheen lopen. Het voelde voor iedereen heel speciaal en het maakte de avond extra bijzonder.

Zo eindigde de avond met veel gezelligheid en positieve energie. Iedereen had op een leuke manier goed bewogen.Kalender

Wist je dat ABCDate nog veel meer leuke sportieve activiteiten organiseert? Van samen naar een voetbalwedstrijd tot lekker bewegen tijdens een ontmoetingsavond. Er is voor ieder wat wils! Kijk op de kalender voor een beweegavond bij jou in de buurt!

Foto's door Arno Hendriks.

Veilig en eenvoudig bewegen met Steffie!