Joop voelt zich thuis op de ABCDate-avonden!


Hoe lang ben je al lid van ABCDate?

“Ik denk ongeveer een jaartje. Maar 100 procent zeker weet ik het niet.”

Waarom ben je lid geworden van ABCDate?

“Ik houd van gezelligheid. En ik vind het fijn om afleiding te hebben. En bij de mensen te zijn. Wat je zelf nog kan doen, moet je doen.

Mijn regiebegeleider Lisa heeft mij geholpen om lid te worden. Zij heeft de app op mijn tablet gezet. De voorleesfunctie is ideaal. Want ik kan zelf niet lezen."

Hoe vind je ABCDate?

“Ik ga graag naar de ABCDate-avonden. Jullie bedenken elke keer weer iets leuks. Ik voel mij thuis op de ABCDate-avonden in Arnhem. Ik ga niet verder. Want dat vind ik te ver weg.

De vragenkaartjes op de ABCDate-avonden vind ik ook leuk. Ik heb er wel hulp bij nodig. Maar ik leer ervan! En vorige keer heb ik gewonnen met het spel ‘Wie is het?’. Haha, dat was heel leuk!”

Hoe was het om voor het eerst naar een ABCDate-avond te gaan?

“Ik ben er met plezier naartoe gegaan. Ik dacht; ik zie wel wat er gebeurt! Iedereen was onbekend en vreemd. En zoveel namen. Die kan ik niet onthouden. Maar het was wel gezellig! En nu ben ik al veel vaker geweest.”

Wat doe je graag in je vrije tijd?

“Ik draai muziek. Ik ben DJ Joop! Ik houd van allerlei muziek. En ook van jaren 80 muziek. Met Milli Vanilli. Soms word ik gevraagd om ergens te draaien.”

Eenvoudig vriendinnen maken doe je met ABCDate