Dewi heeft een leuke jongen ontmoet op ABCDate

Hoe heb je ABCDate ontdekt?

“De begeleiding heeft er een keer over verteld in een bewonersvergadering. Zij hebben toen gevraagd wie dat leuk zou vinden. Het leek mij leuk! Leuk om nieuwe mensen te leren kennen. Toen ben ik lid geworden.”

Heb je al nieuwe mensen leren kennen?

“Ja, ik heb een jongen ontmoet. We hebben gechat. En ik heb hem een keer gezien op een ABCDate-avond. Ik vond hem knap! Hij keek in mijn ogen en ik in die van hem. En toen vertrouwde ik hem.

We hebben samen gekletst over de vakantie. En over wat we leuk vinden. Het is wel gewoon vriendschap. Want ik doe rustig aan. Of er liefde is moet je eerst afwachten. Dat zegt mama ook.”

Dewi heeft een leuke jongen ontmoet op ABCDate

Hebben jullie elkaar na die avond nog vaker gesproken?

“Ja, we hebben op de chat gepraat. En ik ben hem tegengekomen op een festival. Toen hebben we samen gedanst. Ik hou van dansen. Dansen is mijn hobby!”

Hoe was het om voor het eerst naar een ABCDate-avond te gaan?

“Papa had ons gebracht. Het was eigenlijk gewoon leuk om te doen. Er werd een toneelstukje gespeeld. ‘Hoi, ik ben Linda en ik houd van make-up’. Dat vond ik heel leuk om te zien.”

Helpt de begeleiding jou bij ABCDate?

“Ja, op donderdag en zondag heb ik hulp van de begeleiding op ABCDate. We gaan dan samen chatten op ABCDate. Dat is fijn!”