Sven vindt het leuk om nieuwe mensen te leren kennen


Waarom ben je lid geworden van ABCDate?

“Ik zag een poster in het hoofgebouw hangen. Hé, wat is ABCDate?, dacht ik. Ik heb het met mijn begeleider bekeken. En toen heeft zij mij aangemeld. Ik vind het leuk om nieuwe mensen te leren kennen.”

Hoe vind je ABCDate?

“Ik vind het leuk om te kijken welke mensen er op ABCDate zijn. En op de kalender welke uitjes er zijn. Ik heb wel afspraken gemaakt met mijn begeleider. Naar welke uitjes ik mag gaan. Sommige uitjes zijn te ver weg. Dat kan dan gewoon niet.”

“Ik vind de website heel goed. Wel moest ik even wennen aan de nieuwe website. Ik vind het goed dat de helpdesk helpt. En dat onaardige berichtjes van het prikbord worden verwijderd.”

Hoe was het om voor het eerst naar een ABCDate-avond te gaan?

“De eerste keer was wel even wennen. Maar het was al snel leuk en gezellig op de avond.
Nu ben ik al vaak naar feesten en uitjes geweest.”

Wat doe je graag in je vrije tijd?

“Ik ben een vlogger. Dit jaar heb ik ook de ‘Special Media Awards’ gewonnen als beste vlogger. Ik had mij aangemeld en ben toen genomineerd. En ik heb gewonnen. Daar ben ik trots op!

Wat voor leuke dingen heb je meegemaakt op ABCDate?

“Ik mocht een vlog maken voor een ABCDate-feest. Dat was echt heel leuk! Ik had toen net een ongeluk gehad. En liep op krukken. Dus dat was best vermoeiend. Maar Mirte van ABCDate heeft mij geholpen. Zij hield de camera vast. Het is een heel leuk filmpje geworden.

Soms herkennen mensen van ABCDate mij. Dan zeggen ze; ‘Wat een leuk filmpje heb je gemaakt!’ of ‘Wat doe je het goed’. Dat vind ik heel leuk om te horen!”

Waar kunnen mensen jouw vlogs zien?

Op YouTube heb ik mijn eigen kanaal. Ik heet daar ‘De Big Sven Vlogger’. Je kunt mijn filmpjes hier zien

youtube.com/@debigsvenvlogger