Bas leert nieuwe mensen kennen op ABCDate


Waarom ben je lid geworden van ABCDate?

“Ik heb wel relaties gehad maar ze zijn allemaal misgegaan. Ik zoek nu een nieuwe relatie. Ik zat eerst op verschillende datingsites maar daar gaat het vaak alleen om seks. En dat is niet goed voor mij. Mijn begeleider bracht mij toen op het idee om op ABCDate te gaan. Ik ben nu bijna een jaar lid. Mijn begeleider helpt mij erbij wanneer dat nodig is”.

Ben je weleens bij een activiteit van ABCDate geweest?

Bas is mee geweest met een uitje van ABCDate naar het Rijksmuseum. Op deze dag waren er ook vrijwilligers van het KPN Mooiste Contact Fonds. Bas vertelt over die dag; “Het was mooi om te zien dat mensen met een druk programma de tijd namen voor mensen met een handicap. Dat mensen daar moeite voor willen doen.”

Ook heeft Bas twee keer meegedaan met een online-ontmoetingavond. En is hij bij een ABCDate-feest in Elst geweest. Daar danste Bas in de Silent Disco. “Die Silent Disco mogen jullie vaker doen. Dat vond ik zo leuk!”.

Heb je nieuwe mensen leren kennen door ABCDate?

Bas wil graag een nieuwe relatie maar die heeft hij helaas nog niet gevonden. “Ik vind het wel heel lang duren maar ik snap dat je het niet kan haasten. Ik moet zeggen dat ik met ABCDate wel ook het maken van vrienden heb ontdekt. Op de website en de avonden praat je met iedereen. Daardoor leer ik meer mensen kennen. Ik zit veel op mijn kamer. Dus dit is mijn manier om contact te maken met anderen.”

Wat voor werk doe je?

Bas werkt op een mooi park in Elst. Het leukst vindt hij het om daar te helpen in de horeca. “Mensen blij maken en drinken voor hen inschenken vind ik leuk. En ik werk liever in de avonden dan overdag.

Ook help ik op de plek waar ik woon met de verzorging van de dieren.”

Bas: “Ik hou van gamen, luieren, een filmpje pakken, fietsen of wandelen met de hond.”

Wat doe je graag in je vrije tijd?

“Ik hou van gamen, luieren, een filmpje pakken, fietsen of wandelen met de hond.”

Wil je nog iets zeggen?

“Ik wil graag een relatie. Dus ben je ook lid van ABCDate en vind je mij leuk? Stuur mij dan een berichtje op de website.”