Arjon kreeg verkering via ABCDate

 

Waarom ben je lid geworden van ABCDate?

“Ik was eerst lid van andere datingsites maar daar stellen mensen allemaal moeilijke vragen. Dat werkt niet! Toen vertelde mijn begeleider over ABCDate en ben ik op ABCDate gegaan.”

Ben je weleens naar een activiteit van ABCDate geweest?

“Ik ben naar een groot ABCDate-feest in Den Haag gegaan. Dat was de eerste keer. Ik dacht, ik trek gewoon de stoute schoenen aan en ben gegaan. Ik ben met ABCDate ook naar een voetbalwedstrijd in de Arena geweest en in het Rijksmuseum."

Hoe vond je het om naar een activiteit van ABCDate te gaan?

“Het was de eerste wel even wennen. Ik kende niemand. Ik ben aan een tafel gaan zitten met een spelletje dat ik kende. En heb afgewacht wie erbij kwam zitten. Hoe langer ik op het feest was, hoe makkelijker het ging. Naar het volgende feest heb ik gelijk een huisgenoot meegenomen! De activiteiten zijn gratis. En alles wordt goed geregeld!”

Heb je leuke mensen leren kennen?

“Ik heb nu verkering door ABCDate. Het is een ex van vroeger en een collega die op een andere plek woont. Ik had geen contact meer met haar. Ineens kwam ik haar weer tegen op ABCDate. Ik stuurde een berichtje 'Goedenavond! Jij ook hier?!' Toen hebben we afgesproken. We deden het lekker rustig aan. En nu hebben we verkering. We passen gewoon heel goed bij elkaar.”

Wat doe je nog meer op ABCDate?

“Op het prikbord zet ik weleens een berichtje. Ik had iets geschreven over mijn vakantie. Toen vertelden andere mensen ook waar ze naartoe gaan op vakantie. Sommige mensen gaan heel ver! Ik heb nu verkering maar ik blijf op ABCDate. Ik ontmoet er nieuwe mensen. En we doen leuke dingen. Ik vind ABCDate gewoon heel leuk!”

 

Word weer fit met Steffie!